Anderlecht volgt Stijn De Smet

VRIJDAG, 2 NOVEMBER 2007, 16:24 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Stijn De Smet, de beloftevolle aanvaller van Cercle Brugge, wekt door zijn goede prestaties de interesse van verschillende topclubs. Ook Anderlecht is gecharmeerd door de jonge Belgische spits.


"Stijn De Smet is inderdaad een interessante speler voor ons", bevestigt manager Herman Van Holsbeeck in La Dernière Heure. "Als Cercle een goed seizoensbegin heeft, dan is dat ook voor een groot deel dankzij hem. Het is een echte motor voor die ploeg. Hij is jong dus hij heeft ook nog een grote groeimarge. En een ander belangrijk punt: het is een Belg."

Herman Van Holsbeeck beseft ook dat er risico's aan verbonden zijn aan zo'n transfer. "Als we iemand een contract laten tekenen bij Anderlecht, willen we de kans dat we ons vergissen natuurlijk zo klein mogelijk houden. Er is één vraag die moet gesteld worden: kan de speler een plus betekenen voor de ploeg op Europees gebied? Bij Anderlecht moet je onmiddellijk renderen in een omgeving die meer stress met zich meebrengt dan Cercle."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.