Selectie Anderlecht - Westerlo

VRIJDAG, 2 NOVEMBER 2007, 19:17 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Frank Vercauteren maakte vandaag een 19-koppige kern bekend voor de wedstrijd tegen Westerlo. Nicolas Frutos zal er niet bij zijn. Hij liep tegen Cercle op zijn derde gele kaart en is bijgevolg geschorst.


Serhat Akin is er dan weer wel bij. De Turk is voldoende hersteld van zijn blessure en is fit bevonden voor de match tegen Westerlo. Mbark Boussoufa hervatte vandaag de training, maar herviel lichtjes in zijn blessure. Zaterdag wordt pas een beslissing genomen over de speelkansen van de Marrokkaan. Morgen zal er nog een twintigste naam aan de selectie worden toegevoegd.

Vercauteren: "Het wordt een belangrijke week met de matchen tegen Westerlo, Aalborg en Germinal Beerschot. In de UEFA Cup zal het mogelijk zelfs een sleutelweek zijn met de verplaatsing naar Denemarken."

Selectie: Akin, Baseggio, Biglia, De Man, Deschacht, Goor, Hassan, Juhasz, Legear, Odjidja Ofoe, Pareja, Polak, Proto, Schollen, Théréau, Van Damme, Von Schlebrügge, Wasilewski, Zitka



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.