"De echte Legear hebben jullie nog niet gezien"

ZATERDAG, 3 NOVEMBER 2007, 13:44 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Gazet Van Antwerpen had een interview met Legear. Daarin vertelde de jonge spits dat hij toch twijfelde of hij nu op de interesse van Lazio moest ingaan, of bij Anderlecht blijven spelen.


Hij heeft al verschillende matchen zijn kunnen bewezen, zelf is hij er van overtuigd dat het nog beter kan: "Ik beleef de beste periode uit mijn carrière, ik heb het gevoel dat het nu echt begonnen is voor mij. Ik heb bewezen dat ik het niveau aankan, maar ik moet en kan nog veel beter, nog constanter. De echte Legear hebben jullie nog niet gezien."

Lazio heeft hem toen wel doen twijfelen, vooral omdat hij bij Anderlecht amper speelkansen kreeg. "Lazio heeft me echt doen twijfelen. Als zo'n club belt, dan ga je want die kans krijg je misschien maar één keer in je leven. Ik heb in Rome onderhandeld met de voorzitter en de trainer maar uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om te blijven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.