"We rekenen op een heel goede terugronde"

ZATERDAG, 3 NOVEMBER 2007, 23:52 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck zag dat Anderlecht ook vandaag nog geen champagnevoetbal bracht, maar onthoud wel enkele positieve dingen. "Het liep nog altijd niet van een leien dakje", stelt de manager.


"Maar we zijn uiteraard tevreden met de drie punten", vervolgt Van Holsbeeck. "Het is duidelijk dat deze groep een gebrek aan vertrouwen heeft. Daarnaast heb ik ook wel positieve dingen gezien vanavond. Zo speelde Akin negentig minuten, hij heeft de hele match heel hard gewerkt en scoort twee belangrijke doelpunten.

"We scoren ook drie keer zonder Nicolas Frutos in de ploeg. In deze periode van het seizoen moeten we vooral blij zijn met de punten. We spelen geen mooi voetbal maar we mogen Standard en Club Brugge gewoon niet verder laten uitlopen. De vorige edities van de Jupiler League hebben we ook een heel goede terugronde gespeeld en daar rekenen we nu een beetje op", besluit Van Holsbeeck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.