Goor : "De spelers voelen het vertrouwen groeien."

DINSDAG, 6 NOVEMBER 2007, 17:55 - Lowhelmsson
Anderlecht-Online No Image Found

Donderdag word nog eens de match van de waarheid gespeeld. Als Anderlecht tegen Aalborg wint en Hapoel Tel-Aviv verliest is het zo goed als door. Bart Goor, de speler die voorbije weekend scoorde, weet niks over BK Aalborg.


Voor de ene is dat slecht nieuws maar voor de andere goed nieuws. Bij de 2e groep hoort onder andere Bart Goor : "Misschien is dat wel een goed teken, want ook over Hapoel Tel-Aviv wist ik niks en toen wonnen we."

Bart Goor zei ook nog dat Anderlecht sterk moest spelen en geen rekening moest houden met tegenstreven BK Aalborg. Toch speelde Anderlecht niet goed de laatste weken. "Toch voelen de spelers het vertrouwen groeien. Voor de buitenwereld is het misschien niet altijd zichtbaar, maar we groeien stilaan naar het niveau dat Anderlecht altijd moet halen. Er is trouwens niks mis met werkmansvoetbal. Als het niet loopt, moet je eerst knokken en vechten. Dat besef zit in deze groep." Besluit Goor.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.