Vercauteren: “Dit kan een sleutelmatch zijn”

WOENSDAG, 7 NOVEMBER 2007, 21:56 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen speelt Anderlecht tegen Aalborg, dit zal echter zonder Boussoufa zijn die gekwetst uit viel. Ook is er grote onzekerheid over Biglia. De Argentijn kreeg tijdens training een trap met een bloeduitstorting tot gevolg.


Pas donderdag valt de beslissing of Biglia kan aantreden of niet. Vercauteren reageert: "Lucas Biglia zal maar een deeltje van de training afwerken, aan de match op training zal hij niet deelnemen", aldus Vercauteren. De revalidatie van Mbo Mpenza verloopt goed en we hopen hem te kunnen recupereren voor de vriendschappelijke match tegen Valenciennes."

"We hopen Boussoufa niet te lang te moeten missen, maar de kans is wel reëel. Vanaf vrijdag zal er waarschijnlijk meer nieuws zijn over de duur van zijn onbeschikbaarheid, want hij gaat vrijdag een tweede advies inwinnen."

Over de wedstrijd van morgen kon de trainer tijdens de persconferentie dit kwijt: "Aalborg wil iets tonen in Europa. Het is een tegenstrever met kwaliteiten en met een uitstekende mentaliteit. We hebben dan ook veel respect voor de club en we weten dat de wedstrijd moeilijk zal worden. Bij de start hebben beide teams 50% kans om te winnen. Dit kan een sleutelmatch zijn. Als we hier kunnen winnen, staan we al heel ver. Dit is eigenlijk de partij die we moeten winnen.”



anderlecht-online forum