Bart Goor: "We hadden moeten winnen"

VRIJDAG, 9 NOVEMBER 2007, 09:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

"Spijtig dat we op vijf minuten voor tijd de kwalificatie voor de volgende ronde uit handen geven", zo zegt Goor in HB. "Het doelpunt kwam niet uit de lucht vallen. Ze ontwikkelden steeds meer druk op hun specifieke manier."


"Ze gebruikten vooral hun kracht en gingen hard in de duels. Het was ook hun enige mogelijkheid om iets tegen ons te forceren. De stilstaande fasen waren als gevaarlijk aangekondigd. We hielden lang stand, maar gingen uiteindelijk toch op zo'n typische fase door de knieën. We waren ervoor gewaarschuwd op video. Ik was niet onder de indruk van Aalborg."

De aanvoerder gaf ook grif toe dat ook Anderlecht niet op het niveau speelt dat je mag verwachten. "Vooral in de eerste helft niet. Toen was het van beide kanten bijzonder zwak. Er werd weinig gevoetbald. Maar na de rust ging het beter. Toen het 0-1 werd, dacht ik dat we snel 0-2 zouden maken, maar het kwam er niet van."

"Als we deze match met 0-1 hadden gewonnen, had het er heel rooskleurig uitgezien, nu moeten we nog tot het einde knokken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.