Broos: "Misschien is Frank opgelucht zoals ik destijds"

MAANDAG, 12 NOVEMBER 2007, 21:22 - Lowhelmsson
Anderlecht-Online No Image Found

"Het bestuur heeft Frank Vercauteren de vorige keren terecht gesteund, nu was het blijkbaar te veel", zegt Hugo Broos. Broos werd twee jaar geleden ook door Anderlecht ontslagen. Toen nam Frank Vercauteren het roer over.


Hugo Broos kent Frank Vercauteren heel goed omdat zij samen bij Anderlecht op de bank zaten, Broos toen als hoofdcoach en Vercauteren als assistent.

"Maar is dit de fout van de trainer? Neen. Je moet naar de spelers kijken. Sommigen hebben een heel ander idee over modern voetbal. De kwaliteit in de spelersgroep is er, dat kun je niet ontkennen. Maar er is een mentaliteitsverandering nodig. Dat dateert al van mijn tijd in Brussel."

"Het zou mij ten zeerste verwonderen dat Anderlecht drie keer naeen geen goeie trainer had. Als de derde coach identiek dezelfde problemen heeft als zijn twee voorgangers, dan kun je de trainer niet met de vinger wijzen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.