Nieuwe start voor bankzitters?

WOENSDAG, 14 NOVEMBER 2007, 13:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Voor een aantal spelers komt het vertrek van Vercauteren niet echt ongelegen. Onder Jacobs kunnen ze een nieuwe start nemen en zich proberen in de ploeg te spelen. Het is nu aan Baseggio, Mpenza, Vadis en Théréau om zich te tonen.


Walter Baseggio: Vercauteren hekelde zijn gemakzucht, maar was er toch niet tegen dat hij in januari van dit jaar, na een mislukt jaar bij Treviso, terugkeerde naar Anderlecht. Maar hij kwam amper in de ploeg, speelde pas tegen Germinal Beerschot zijn eerste competitieminuten van dit seizoen.

Mbo Mpenza: hij heeft nooit openlijk kritiek geuit op Vercauteren. Maar hij zat naar zijn zin te veel op de bank en voelde zich altijd het slachtoffer als Vercauteren een delicate keuze moest maken.

Vadis Odjidja: de jonge belofte die in beeld is bij Hamburg en Standard kreeg geen kansen. Hij zat vaak in de kern, maar viel even vaak als 19de man altijd naast de bank. Om dezelfde reden verlieten Mbokani, Lamah en Tioté de voorbije zomer de club.

Cyril Théréau: hij speelde nog maar weinig goede matchen en weet dat aan een gebrek aan vertrouwen vanwege Vercauteren. De schouderklopjes die hij nodig heeft om te presteren, kreeg hij niet.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.