Hassan kwaad na ontslag Vercauteren

ZATERDAG, 24 NOVEMBER 2007, 18:37 - Lowhelmsson
Anderlecht-Online No Image Found

Ahmed Hassan heeft voor het eerst gesproken over het ontslag van Frank Vercauteren. Hij zei in HLN dat hij "geschokt en woedend" was nadat hij te horen kreeg dat Frank Vercauteren ontslagen werd bij Anderlecht.


"Ik heb met Vercauteren meer dan een jaar samengewerkt en vergeet nooit dat we samen kampioen werden.Van man tot man heb ik geen probleem met Frank. Ik voel enkel respect. Voor mij blijft hij een grote meneer. Ik wens hem geluk."

"Bij Ariël Jacobs heb ik een goed gevoel. Het is een mijnheer... Hij communiceert veel. Wat het effect van de trainerswissel is, zullen we wel zien nu iedereen terug is na de interlands."

Ahmed Hassan zou ook offensiever willen spelen. "Ik wil altijd met twee zuivere spitsen spelen. Ik wil meer offensieve présence in de thuismatchen", zegt hij.

"Als spelmaker voel ik me het best in dat systeem. Ik heb vrijheid nodig en hou ervan me over het hele terrein te verplaatsen. Alle grote ploegen hebben trouwens een spelmaker met vrijheden."

"Ik wil nog één zaak aan de fans duidelijk maken: iedereen verwacht dat ik elke match 100% goed speel, maar dat is onmogelijk. Ik accepteer dat ze soms kwaad zijn. Ik bracht nog niet wat ik kan, maar ik hoop dat het terugkeert."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.