Reactie Van Damme, Goor en Baseggio

ZONDAG, 25 NOVEMBER 2007, 09:59 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Baseggio: "Er is een nieuwe periode begonnen voor iedereen. Ik ben blij dat ik opnieuw wat speelminuten kreeg, maar ik hoop natuurlijk op meer. Ik wil tonen wat ik waard ben.


“Ikzelf blijf nu verder werken en ik hoop dat ik nog meer speelkansen krijg zodat mijn vertrouwen opnieuw groter wordt”, aldus de speler die 20 minuten voor tijd de jonge Vadis verving.

Van Damme: "Wij beginnen goed aan de wedstrijd en we creëren enkele kansen. In eerste instantie werken we die niet af, maar uiteindelijk staat die 1-0 toch op het bord. Dan denkt iedereen dat het wat vlotter zal verlopen, maar algauw stond het opnieuw 1-1. Vanaf dan kregen we het moeilijk. Er werden minder combinaties op de mat gelegd en de bezoekers bleven in hun kansen geloven. Gelukkig scoren we uiteindelijk dan toch die tweede goal."

Goor: "We zijn gekwalificeerd, maar de manier waarop was niet goed. Het is uiteraard jammer voor de supporters dat we niet meer doelpunten scoren. Het kan een pak beter, maar ik denk dat iedereen ons wat tijd moet geven. We waren de afgelopen weken niet veel bij elkaar door de interlands en dan is het wel moeilijk om je goed voor te bereiden op een match.”

“Ik weet dat we dit niet als excuus mogen gebruiken, maar tegen vrijdag hebben we wat meer tijd en dan is het de wedstrijd van de waarheid. Als we op eigen veld een goede prestatie tegen Standard kunnen neerzetten, dan zijn we misschien opnieuw vertrokken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.