Tottenham ontsnapt, Hapoel stunt

VRIJDAG, 30 NOVEMBER 2007, 11:36 - Garrincha

Na 45 minuten voetbal leken gisteren in Groep G twee verrassingen in de maak. Zowel Aalborg bij Tottenham als Tel Aviv bij Getafe stonden toen immers 0-2 voor. Uiteindelijk slaagde enkel de Spurs er nog in het tij te keren.

Al na twee minuten sloegen de Denen White Hart Lane met verstomming toen Enevoldsen het leer mooi in de winkelhaak trapte. Een goed half uur later zorgde Risgard zelfs voor 0-2. Een fikse uitbrander van coach Ramos en het inbrengen van aanvaller Bent wierp na de rust al snel z'n vruchten af. We waren nog geen minuut bezig of Berbatov verkleinde de marge al tot 1-2 en vijf minuten later maakte Malbranque zelfs gelijk. Met de 3-2 van invaller Bent na 65 minuten was de ommekeer helemaal bezegeld.

Voor zulk een ommekeer heeft Getafe niet kunnen zorgen. Ook de Madrilenen stonden halverwege 0-2 in het krijt tegen Hapoel Tel Aviv na doelpunten van Badir (5') en een knappe vrije trap van Dego (32'). Na de rust slaagde Getafe er niet in iets aan de achterstand te doen, pas in blessuretijd kon Hernandez vanaf de strafschopstip de 1-2 eindstand op het bord brengen.