Seol ondergaat morgen een operatie

DONDERDAG, 19 FEBRUARI 2004, 23:06 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Ki Hyeon Seol wordt morgen geopereerd aan het gezicht. Rond 24/02 wordt hij weer in Brussel verwacht. Tijdens Zuid-Korea-Libanon liep de spits een 3-voudige breuk op aan de linkerkaak en werd daarom naar het ziekenhuis gevoerd.

"We onderzochten zijn gezicht de avond van het ongeluk om zo de juiste locatie van de breuk te bepalen. Hij verkeert in goede conditie en kan zelfs makkelijk praten", vertelde de chirurg. "Een week na de operatie kan hij weer de alledaagse dingen doen, maar het zal 2 tot 3 weken duren vooraleer hij terug zal kunnen spelen", voegde de arts er aan toe.
Normaal gezien kwam Seol vandaag terug naar België om zondag al tegen Westerlo te spelen. De Koreaanse voetbalbond verwacht dat hij tegen eind maart weer helemaal fit is. Dan moet Anderlecht het weer zonder hem stellen want de 31e van die maand speelt hij met de Zuid-Koreaanse ploeg tegen de Maladiven.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.