Reacties na Westerlo-RSCA

MAANDAG, 23 FEBRUARI 2004, 10:43 - RSCA Skater
Anderlecht-Online No Image Found

Na de wedstrijd tegen Westerlo, waren de reacties van de trainers meestal dezelfde. Westerlo had de betere kansen en ze hadden het spel al voor de rust kunnen beslissen. Lees hier enkele reacties...


Jan Ceulemans (Trainer Westerlo): "In de eerste helft hadden we minstens 2-0 voor moeten staan, ik overdrijf niet. Vandaag was Anderlecht te pakken. Maar in de tweede helft waren we iets te vermoeid. Als er één ploeg moest winnen, dan Westerlo."

Hugo Broos (RSCA Coach): Hij gaf toe dat het 2-0 had kunnen staan voor de rust: "In de eerste helft kozen we altijd voor de slechtste oplossing. Na de rust domineerden we, maar het slechte veld maakte snel voetballen onmogelijk", zei hij op Canal+. "De Boeck is geraakt aan de kruisbanden en is vijf tot zes maanden out. Jammer, want ik vond dat hij aan een goede match bezig was."

Franky Vercauteren (RSCA Co-Trainer): "Het is belangrijk dat we niet verloren hebben want vandaag haalden we ons niveau niet. In de eerste helft waren we nergens. Westerlo had de beste kansen." Supporters riepen om Nenad Jestrovic maar daar wou de hulpcoach niet van weten. "Hij speelde bij de invallers maar was daar nog niet sterk genoeg", zei hij aan 927Live.

Pär Zetterberg (RSCA Speler): "Records zijn er om gebroken te worden. We wisten dat we de zegereeks buitenshuis niet konden volhouden. En dat we punten verloren op Westerlo is geen toeval. De ploeg geeft nauwelijks enige ruimte weg", zegt hij in HLN. Zetterberg relativeert de mindere periode: "We lijden niet teveel puntenverlies. Het verschil met de achtervolgers is zo riant, dat eeb gelijkspel of een verliesmatch niet dramatisch is."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.