De blessure van De Boeck

DINSDAG, 24 FEBRUARI 2004, 10:45 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Na de operatie die hij donderdag aan de linkerknie ondergaat, start vrijdag voor Anderlecht-verdediger Glen De Boeck een nieuwe revalidatieperiode.

"Het wordt niet meteen de leukste periode uit mijn leven, maar ik moet erdoor. Er is geen alternatief. Mijn doel is om de voorbereiding op volgend seizoen te halen"
De beelden van de fatale beweging zag De Boeck nog niet: "Nog niet, neen. Ik heb gehoord dat het er vies uitzag, ja. Maar ik had geen beelden nodig om de ernst te beseffen. Maar tegen augustus sta ik er weer helemaal."

Misschien beïnvloedt De Boecks blessure het transferbeleid van Anderlecht. Filip Daems (van het Turkse Gençlerbirligi) is nog altijd een grote optie.
Olivier Deschacht is de vaste keuze links achteraan, maar iemand die ook in het centrum van de defensie kan spelen, is welkom in het Astridpark. Traoré wordt wellicht niet uitgeleend, terwijl Olivier Doll op niet al te veel moet rekenen. De Waal is niet meer gewenst.
Over De Boeck was Deschacht bijna lyrisch: "Hij is een voorbeeld en een mentor, op en naast het veld. We zullen hem missen de komende maanden."



anderlecht-online forum