Courtois stelt zijn plannen voor

ZATERDAG, 20 APRIL 2002, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

Na 108 dagen in dienst van Anderlecht heeft algemeen directeur Alain Courtois de toekomstplannen van de club uit de doeken gedaan. Het belangrijkste punt daarin is de uitbouw van een nieuw trainingscomplex.


In de loop van mei valt de beslissing over waar het complex uiteindelijk komt. We willen tien hectaren met zeven velden. Daarnaast een administratief en medisch centrum. Niet alleen voor de jeugd (waar men nog een technisch directeur voor zoekt), maar ook voor de eerste ploeg, die voor de trainingen helemaal uit het stadion zal verdwijnen.
Vanaf volgend seizoen wordt het stadion gecompartimenteerd. Tickets krijgen een kleur per sector. De recente vaststelling dat Anderlecht in verhouding weinig aanhang heeft in Brussel zelf, wordt door de club als positief beschouwd, zo blijft er een groot potentieel over.
Om dat te benutten voert paars-wit onderhandelingen met tv-stations. We willen naar een dagelijks uurtje Anderlecht, met nieuws over de trainingen, interviews, de fanshop en alles wat met het dagelijkse leven van de club te maken heeft.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.