Kleine voorbeschouwing RSCA - Heusden

VRIJDAG, 27 FEBRUARI 2004, 13:43 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Broos zal geen beroep kunnen doen op Christian Wilhemsson en Daniël Zitka. Wilhemsson is out met een dijblessure en kon gisteren nog niet meetrainen. Zitka heeft nog steeds last van de trap die hij kreeg de laatste match.

Olivier Deschacht trainde dan wel terug mee met de groep gisteren en zal nu zaterdag tegen Heusden-Zolder kunnen aantreden. Ook Iachtchouk trainde voluit mee. Doordat Broos terug over twee spitsen beschikt wordt het morgen tegen Heusden een 4-4-2 met Aruna en Iachtchouk vanvoor. Tristan Peersman zal voor de 5e keer deze competitie als doelman aantreden. Broos twijfelt nog echter wel aan de fitheid van Deschacht en daarom denkt hij er aan om Zewlakow op links te zetten en Doll op rechts. Junior en Traoré zouden zaterdag op de bank zitten.
Jestrovic en Lovré gingen normaal gezien vanavond ritme op doen bij de invallers evenals Mac Donald en Guerk. Heusden wou eerst deze match zondag spelen maar daar wou Anderlecht niets van weten. Maar door de sneeuwval werd er door de Belgische Voetbalbond besloten de wedstrijden van de reserven af te gelasten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.