Sonck als vervanger Jestrovic?

WOENSDAG, 23 APRIL 2003, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft zijn zinnen gezet op Wesley Sonck. Dat meldt de krant Het Laatste Nieuws, maar het bericht wordt door de betrokken partijen ontkend.
"Er is interesse voor Nenad Jestrovic.

Dan wordt er al snel gespeculeerd over mogelijke vervangers, maar aan dat spelletje doe ik niet mee. Noch met Wesley Sonck, noch met Racing Genk is er gepraat over een transfer", zei RSCA-manager Michel Verschueren.
Ook Racing Genk en de manager van Wesley Sonck ontkennen het bericht. Volgens hen zijn er geen contacten. Sonck zou echter wel weg willen.
Sonck zou bij Anderlecht een mogelijk vertrek van Jestrovic moeten opvangen. Een transfer van Jestrovic wordt waarschijnlijker nu ook Tottenham en Paris Saint-Germain interesse tonen. De Joegoslaaf zou voor 4.5 miljoen weg mogen.
Het contract van Sonck loopt volgend seizoen af bij Genk. Daardoor ziet de club de prijs van zijn spits dalen. Vorig jaar vroeg Racing Genk nog 10 miljoen voor Sonck maar dat bedrag is nu een utopie. "Als er een zot is die 10 miljoen euro wil betalen voor Sonck, dan ga ik hem persoonlijk brengen en krijgt die meneer er nog een kus bovenop", zegt Genk-voorzitter Jos Vaessen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.