Van Holsbeeck bereikte akkoord (update)

DONDERDAG, 10 APRIL 2003, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

Woensdagavond raakten Anderlecht en Lierse-manager Van Holsbeeck het snel eens over een akkoord. In principe zet Van Holsbeeck donderdag zijn handtekening onder een contract.


Het is alleen nog niet duidelijk vanaf wanneer de Brusselaar in Anderlecht kan beginnen. In het Vanden Stock-stadion hopen ze op 1 juli of 1 augustus. In Lier wachten ze liever tot 1 september.
Van Holsbeeck is blij dat de zaak zo snel wordt afgehandeld: "Sinds ik openlijk als kandidaat-opvolger van Verschueren wordt genoemd, staat mijn telefoon niet stil."

Reactie van Van Holsbeeck:
Michel Verschueren opvolgen in Anderlecht wordt niet makkelijk, weet Van Holsbeeck: "Ik wilde verduidelijkingen bij de onderhandelingen. In het verleden hebben veel mensen de tanden stukgebeten op de opvolging. Maar nu zijn de zaken duidelijk afgesproken."
"Op 1 januari stapt Mister Michel in de raad van bestuur, nadat hij me drie ? vier maanden heeft opgeleid. Ik weet dat het moeilijk wordt, maar in Anderlecht zijn veel mogelijkheden."
Wat wil hij realiseren ? "Niet alleen op het veld, maar ook ernaast moet er een hecht team staan. De neuzen moeten in dezelfde richting wijzen".



anderlecht-online forum