Verschueren kondigt afscheid aan

DONDERDAG, 3 APRIL 2003, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

Michel Verschueren (72) heeft zijn vertrek als manager bij Anderlecht aangekondigd.
Ten laatste op 31 december zet hij een punt achter zijn carri?re als manager. Hij blijft wel aan de club verbonden en zal een plaats hebben in de raad van bestuur.

Een opvolger zou over 2 maanden al aan de slag kunnen. Verschueren zou die graag zelf opleiden.
Verschueren is sinds 1980 in dienst bij Anderlecht. Paul Courant en Alain Courtois waren eerder in dienst genomen met de bedoeling hem op te volgen, maar dat liep telkens af met een sisser.
Michel Verschueren lichtte op TV1 zijn aangekondigde afscheid toe. "We gaan er alles aan doen om tegen het einde van dit jaar iemand te hebben",zei hij.
"We hebben nog negen maanden de tijd om de geschikte persoon te vinden en op te leiden. In die negen maanden kunnen we dus nog heel wat doen. Het bestuur zal trouwens beslissen wie het wordt, niet ik. Op het gepaste moment zal alles wel duidelijk worden", aldus de manager.
Wat gaat Verschueren dan doen vanaf 2004 ? "Dat zullen we zien. Misschien ga ik in de politiek. Misschien blijf ik in een andere functie bij Anderlecht ?"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.