Broos: "Anderlecht zal er staan"

DONDERDAG, 4 MAART 2004, 09:52 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Hoewel Anderlecht in een mindere periode zit, is trainer Hugo Broos ervan overtuigd dat ze er zondag wel zullen staan in de topper tegen Club Brugge in het Jan Breydelstadion.


"Misschien is de inzet niet zo groot, toch is Brugge - Anderlecht altijd een bijzondere wedstrijd", zegt Broos in La Dernière Heure. Wij moeten trouwens ons statuut van leider verdedigen. Na het uitzonderlijke traject dat wij hebben afgelegd, moet het traject ook zo eindigen. Ik ben ervan overtuigd dat we einde maart al kampioen kunnen zijn, los van het resultaat van zondag."

"Aruna zegt al van het begin van het seizoen dat hij vermoeid is. Ik begrijp dat hij, net als Baseggio trouwens, een weerslag krijgt. Uiteraard moeten zij zich niet eeuwig achter deze verontschuldiging verbergen. Zij hebben in twintig minuten een 2-0-achterstand in Beveren omgebogen. Ze zijn dus zeker nog in staat veel schade toe te brengen. Ik heb vertrouwen voor zondag: Anderlecht zal er staan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.