Voorstelling van de ploeg

DONDERDAG, 27 JUNI 2002, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

Gisteren blaasde Royal Sporting Club Anderlecht voor het eerst weer verzamelen. De spelers kregen hun nieuwe uitrusting van sponsor Adidas en de nieuwe medische staf werd voorgesteld.


De spelersgroep:
De pistes van Zetterberg en de Tsjech Kolousek worden nog steeds gevolgd. Daarnaast komt woensdag ook de jonge Kolas, linkermiddenvelder van Bohemians Praag, een week testen.
De internationals De Boeck, Vanderhaeghe en Seol krijgen en overdiende vakantie en worden pas over 2 weken verwacht.
Gisteren werd de kern van 37 spelers ook verdeeld in een A-kern en B-kern. Bij de 14 B-kern spelers zitten opvallende namen als Iachtchouk, Karaca, Macdonald, Pirard, Oyen, Pavlovic en Thompson. Alin Stoica heeft in A- noch B-kern een plaatsje.
De medische staff:
De medische staf werd t.o.v. vorig seizoen grondig veranderd. Professor De Meirleir, inspanningsfysioloog aan de VUB zal samen dokter Huylebroek, orthopedisch chirurg, superviseren. Dokter Edelman en Groeneweghen blijven net als vorig jaar de clubartsen voor de algemen fysieke problemen. David Geraerts wordt de nieuwe condititietrainer.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.