Anthuenis gecontacteerd door KBVB

WOENSDAG, 26 JUNI 2002, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

Aim? Anthuenis staat met stip op 1 om Robert Waseige op te volgen. Anderlecht zou weinig bezwaar maken om zijn coach naar de KBVB te laten vertrekken.
Volgens Sport/Voetbal Magazine heeft bondspreses Peeters al met Anthuenis gebabbeld.

"Ik zou nooit met Anthuenis gaan spreken zijn (sic) als ik geen duidelijk signaal van Anderlecht had gekregen", zegt Peeters in het blad.
Anthuenis zegt dan weer met de hand op het hart geen contact te hebben gehad met de bond, maar is wel te vinden voor een baan als bondscoach. De liefde tussen Anthuenis en Anderlecht is bekoeld.
Hugo Broos komt in elk geval niet meer in aanmerking als bondscoach. Dat is gebleken na een gesprek tussen Peeters en Moeskroen-voorzitter Detremmerie.
Moeskroen wil Broos aan zijn contract houden en de coach legt zich daarbij neer, hoewel-ie het jammer vindt dat de bond niet zelf met hem is komen praten.
Blijven dus over: Anthuenis op 1, en daarachter Ren? Vandereycken en Erik Gerets. Als Anthuenis bondscoach zou worden, komen Gerets en... Broos in aanmerking om hem bij Anderlecht op te volgen. Dit nog: mogelijk neemt de bond zaterdag al een beslissing in de zaak.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.