In de marge van de topper...

ZATERDAG, 6 MAART 2004, 14:12 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

De zenuwachtigheid slaat stilaan toe bij Anderlecht en Club, die zondag de absolute competitietopper spelen. Anderlecht-trainer Hugo Broos windt zich meer en meer op over Aruna.



"Zijn geklaag enerveert me." zei hij. Broos liet Aruna, net als Baseggio, bijtrainen deze week. "Ik heb er de pees opgelegd, maar stilaan dringt het belang van de wedstrijd door."
Ploegopstellingen zijn nog niet bekend.

Ook Roger Vanden Stock was kritisch voor Aruna (en lovend voor Kompany). Verder zei hij ook er alles aan te doen om zijn topspelers in Brussel te houden.

Verder liet ook Johan Boskamp (ex-Anderlecht-trainer) nog eens van zich horen. Hij stelde een gouden 11 op uit de kern van Anderlecht en Brugge. Hij koos daarbij voor 6 Bruggelingen en 5 Anderlecht-spelers.
Zijn gouden ploeg ziet er als volgt uit: Verlinden, De Cock, Kompany, Simons, Deschacht, Clement, Baseggio, Zetterberg, Van Der Heyden, Aruna en Mendoza.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.