Reacties na de match

ZONDAG, 7 MAART 2004, 17:46 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Franky Vercauteren: "Het was een topper op het scherp van de snee. Brugge was voor de pauze agressiever maar in de tweede helft konden we bijbenen. Het is de tweede wedstrijd dit seizoen die we verloren.

Het is alleen jammer dat we niet van Brugge en Standard hebben kunnen winnen."

Hugo Broos: "Ik vind het puntenverlies erg omdat ik liever met 19 punten de titel pak. En verliezen doet altijd pijn. Maar het was vandaag moeilijk spelen op de grasmat van Brugge. We konden geen goed voetbal brengen omdat we op een akker moesten aantreden."

In de achterlinie van Anderlecht heeft Olivier Deschacht veel duels met Gert Verheyen uitgevochten. Die verliepen correct, maar niet steeds naar de zin van de jonge Rode Duivel.
"Ik vind het spijtig dat hij zo snel ging liggen om een fout uit te lokken. Zelfs bij de Duiveltjes zou hij zich laten vallen en een penalty claimen."
Bij de arbitrage had de blonde speler vaak zijn bedenkingen: "De referee legde het spel vaak stil, waardoor we geen tempo konden maken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.