Hugo Broos gelooft in zijn ploeg

DONDERDAG, 24 JULI 2003, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

"Anderlecht is sterk genoeg om kampioen te worden." Dat zei trainer Hugo Broos in een gesprek op Radio 1."We zijn sterker dan vorig jaar", vindt Broos.

"Ik zeg niet d?t we kampioen zullen worden, maar ik verwacht eenspannende strijd tussen vooral Club Brugge en ons. We zullen in ieder geval niet tegen een achterstand van 17 punten aankijken zoals vorig jaar."
"Genk en Standard hadden vorig jaar een slecht jaar. Ik weet niet wat ze dit jaar kunnen laten zien. Voor Lierse, Lokeren en Sint-Truiden wordt het moeilijk om te bevestigen, denk ik."
Hugo Broos werd ook gevraagd of de invloed van Michel Verschueren ooit zal afnemen bij Anderlecht."Dat denk ik niet. Verschueren zit zo in de club ingebakken en heeft al heel veel gedaan voor de club. Zijn tijdperk zal wel nooit echt aflopen, zeker ? En dat is zeker niet slecht voor de club."
"Let wel, Verschueren zal zich niet bemoeien met de zaken van Herman VanHolsbeeck. Ik heb bovendien goede verwachtingen wat Van Holsbeeck betreft.Hij is zich stilaan aan het inwerken en doet dat op een professionele manier. Niet te overhaast, maar weloverdacht."



anderlecht-online forum