Opnieuw winst in oefenmatch

WOENSDAG, 23 JULI 2003, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

Le Havre - RSCA: 0-2
RSCA heeft zijn voorlaatste oefenwedstrijd gewonnen met 0-2 van Le Havre. Ook Brugge speelde een oefenpot deze avond. Zij verloren met 4-0 van Berlijn.

De eerste kans was voor RSCA.

Jestrovic liet hierbij een pracht van een kans missen. Le Havre begint aan een snel tempo de counter. Een schot juist over de grond door Baticle werd maar met moeite gestopt door Zitka. Anderlecnt neemt de leiding in de match en Vencel kon, dankzij een prachtige reflex, de 0-0 op het bord houden. 3 keer is scheeprecht en na een schot van jestovic werd het 0-1. De defensie van Le Havre was kansloos.
De aanval van le Havre leek veel beter te zijn opgebouwd. Een prachtige actie die be?indigd werd met een kopbal miste zijn doel. Hierop fluitte de scheidsrechter de eerste heflt af. Tussenstand:0-1

De tweede periode begin met een grote overompeling door Anderlecht. Le havre moest achter elke bal lopen en bleven meer op hun helft van het veld dan op het deel van Anderlecht.
daar ze steeds bij hun eigen goal de wacht moesten houden moest Zitka amper nog ingrijpen. De druk van Anderlecht was veel te groot. En van de weinige kansen van le Havre viel in de 66' minuut maar werd makkelijk gestopt door Zitka.
De tijd ging voorbij en le Havre werd meer en meer gedomineerd. In de 85ste minuut werd het nog onmgelijk voor Le Havre om Anderlecht nog in te halen. Het werd namelijk 0-2 door een goed spelende Aruna de de defensie van Le Havre liet zweten.

Goals: 17' Jestrovic 0-1, 84' Dindane 0-2
RSCA: Zitka, Tihinen, Doll, Deschacht, Kompany, Hasi, Baseggio, Lovre, Seol Dindane, Jestrovic (75' Hendrikx)



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.