Gaat Lierse voor De Bilde?

WOENSDAG, 23 JULI 2003, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

Door het afketsen van de transfer naar Beira Mar komt Gilles De Bilde weer in beeld bij Lierse. Trainer Emilio Ferrera steekt zijn liefde voor de spits niet onder stoelen of banken.


"Het is het goed recht van Emilio om aan te dringen op zijn komst", zegt Lierse-voorzitter Gaston Vets. "Maar er moeten eerst nog heel wat voorwaarden vervuld worden."
"Er is alleen maar plaats als Kone ?n Huysegems vertrekken. Bovendien zal het een contract zijn naar Lierse-normen. Zonder de tussenkomst van Anderlecht is zoiets onmogelijk."
Bij Anderlecht wordt donderdag beslist over het lot van Gilles De Bilde, de fel gecontesteerde spits.
"We hadden hem tot 15 juli gegeven om een nieuwe club te zoeken. Het voorstel van Beira Mar wees hij af, net als dat van Chicago. Conclusie is dat 15 juli voorbij is en we nog geen stap verder staan", zegt manager Verschueren.
"Lierse heeft zich in elk geval nog niet gemeld. Donderdag leg ik de zaak voor aan het bestuur en wordt er beslist. Intussen moeten we hem wel de kans geven om te trainen. Anders wordt een transfer wel erg moeilijk."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.