Kolar enkele weken out

DINSDAG, 22 JULI 2003, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

Olivier Doll lijkt genezen te zijn van zijn blessure. Martin Kolar en Zewlakow, beiden geblesseerd geraakt aan de knie tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen RBC Roosendaal, wachten op hun resultaten van de echo die deze zaterdag genomen is.

Martin Kolar moet een aantal weken aan de kant blijven met een verrekking aan de ligamenten van de knie. De Tsjech mist zeker de heenmatch van de Champions League tegen Rapid Boekarest van volgende week. Wellicht komt ook de return te vroeg. Zewlakow zal zeker de wedstrijd tegen Le Havre missen.
De revalidatie van Clayton Zane en Yves Vanderhaeghe verloopt normaal. Tristan Peersman kan nog altijd niet lopen. We voegen er nog aan bij dat Aleksandar Ilic nog steeds zijn kuit moet verzorgen. Glen De Boeck heeft vrijdag en zaterdag gewoon de training gevolgd maar hij blijft last hebben van de adductoren. Zondag genoot hij van een dagje verlof. Het is onzeker of hij woensdag kan meedoen in de oefenmatch tegen Le Havre.
Iachtchouk, die last heeft aan de adductoren, zal eveneens de wedstrijd tegen Le Havre missen. Zaterdag tegen RKC wordt wellicht de ultieme test voor de wedstrijd tegen Boekarest.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.