Nieuws met tag "Andere"


 13-08-2022  12-08-2022  11-08-2022 

Opnieuw problemen met Mauve TV

Opnieuw problemen met Mauve TV

Net als vorige week ondervinden heel wat supporters problemen om de wedstrijd tussen Anderlecht en Paide te volgen via Mauve TV, het media kanaal ban RSCA. De club is zich bewust van de problemen en zendt de partij intussen ook rechtstreeks uit via Youtube. Lees verder »
 10-08-2022  09-08-2022 


Anderlecht 12de op Europese ranglijst

Anderlecht 12de op Europese ranglijst

Swiss Football Data heeft een lijst opgesteld van meest succesvolle clubs in Europa sinds de start van de Europese competitie in 1955 - 1956. Anderlecht staat in die rangschikking op een hele mooie twaalfde plaats.  Lees verder » 08-08-2022 

Georgisch scheidsrechtersteam voor Anderlecht - Paide

Georgisch scheidsrechtersteam voor Anderlecht - Paide

Donderdag staat RSC Anderlecht voor zijn tweede Europese wedstrijd van dit seizoen. Het ontvangt in het Lotto Park Paide. Deze wedstrijd krijgt een Georgisch scheidsrechtesteam met aan het hoofd Giorgi Kruashvili, aan de zijlijnen Levan Varamishvili en Zaza Pipia.  Lees verder »
 06-08-2022 

Externe server zorgde voor problemen Mauve TV

Externe server zorgde voor problemen Mauve TV

Een externe server die crashte was de oorzaak van de problemen met Mauve TV tijdens uitzending van de wedstrijd tussen Anderlecht en Paide. Anderlecht voerde intussen gesprekken met de host van de server om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren. Lees verder » 05-08-2022 

Duranville nu ook officieel lid van A-kern

Duranville nu ook officieel lid van A-kern

Julian Duranville maakt nu ook officieel deel uit van de A-kern van Anderlecht. Tot voor kort prijkten zijn naam en foto niet bij de spelers van de A-kern op de officiële clubwebsite. Dat is nu wel het geval. Mario Stroeykens heeft intussen een nieuw, lager rugnummer gekregen. Lees verder »


Anderlecht kan nieuwe sponsor gaan zoeken

Anderlecht kan nieuwe sponsor gaan zoeken

Belfius bank heeft zopas beslist om alle voetbalsponsoring stop te zetten en zich op andere sporten te richten. Dat betekent dat Candriam en DVV van de shirts zullen verdwijnen. Ook de Belfius Academy mag op zoek naar een nieuwe naam. Lees verder »


Papa Sadiki reist tevergeefs naar Estland

Papa Sadiki reist tevergeefs naar Estland

De vader van Noah Sadiki was gisteren speciaal naar Estland afgereist om het Europees debuut van zijn zoon mee te maken. Maar dat kwam er niet. Noah Sadiki voelde zich wat ziekjes en stond daarom niet op het wedstrijdblad. Lees verder » 03-08-2022 


 02-08-2022 

Anderlecht loot Young Boys Bern of Kuopio

Anderlecht loot Young Boys Bern of Kuopio

Anderlecht kent nu al zijn tegenstander in de laatste voorronde van de Conference League. Dat wordt de winnaar van de wedstrijd Young Boys Bern (Zwitserland) of Kuopio (Finland). Maar eerst moet Anderlecht nog Paide uit Estland zien uit te schakelen. Lees verder »
 01-08-2022 

Anderlecht kent mogelijke tegenstanders in Europa

Anderlecht kent mogelijke tegenstanders in Europa

Hoewel Anderlecht eerst nog het Estse Paide Linnameeskond moet uitschakelen, kent het nu al zijn mogelijk tegenstanders voor de laatste voorronde in de Conference League. Als Anderlecht de poules wil bereiken, is er morgen bij de loting alvast een portie geluk nodig. Lees verder »


 30-07-2022 

Kompany en Cullen beginnen met zege

Kompany en Cullen beginnen met zege

Neen, u zult hier niet elke week een verslag lezen van de wedstrijden van Burnley, maar de eerste willen we u toch meegeven. Vincent Kompany debuteerde gisterenavond voor zijn nieuwe club met een 0-1-zege bij Huddersfield. Burnley is de competitie dus goed begonnen. Lees verder »


 29-07-2022 

Vanavond vuurdoop Kompany met Burnley

Vanavond vuurdoop Kompany met Burnley

Vincent Kompany begint vanavond ook zijn competitie en neemt het met Burnley op tegen Huddersfield, meteen een zware verplaatsing. Kompany verliest er, zoals altijd, zijn goed humeur niet bij en kijkt uit naar zijn eerste officiële wedstrijd met Burnley FC. Lees verder »


 27-07-2022 

 26-07-2022 

RSCA Futsal organiseert een talentendag

RSCA Futsal organiseert een talentendag

Jongens en meisjes tussen de 4 en 17 jaar zijn welkom op de RSCA Futsal talentendag. Voor jongens gaat deze door op 7 augustus; meisjes moeten wachten tot 13 augustus. Iedereen die ingeschreven is ontvangt vervolgens een persoonlijke timing. Lees verder »


 25-07-2022 

 22-07-2022 

Verbruggen blijft, Murillo nog geschorst

Verbruggen blijft, Murillo nog geschorst

Felice Mazzu gaf deze namiddag zijn eerste persconferentie in aanloop naar de eerste speeldag van de Jupiler Pro League. De coach heeft er in ieder geval zin in en bevestigt meteen ook dat Bart Verbruggen bij RSC Anderlecht blijft. Lees verder » 21-07-2022 

Wat als, je je abonnement niet tijdig ontvangt

Wat als, je je abonnement niet tijdig ontvangt

RSC Anderlecht deed vorige maandag alle abonnementen op de post. Sommige supporters hebben hun abonnement ondertussen ook ontvangen, alleen kan het zijn dat sommige abonnementen later in de bus vallen, dan kan je toch nog naar de wedstrijd van komende zondag.  Lees verder »


Dauda legt medische testen af bij Tenerife

Dauda legt medische testen af bij Tenerife

Volgens Spaanse media heeft Mohammed Dauda zijn medische testen afgelegd bij de Spaanse tweedeklasser Club Deportivo Tenerife. De deal zou in de komende dagen bekend gemaakt worden. Of het nu om een huurdeal gaat of definitieve transfer is nog niet duidelijk.  Lees verder »


Silva maakt meteen indruk op training

Silva maakt meteen indruk op training

Fabio Silva heeft meteen zijn visitekaartje afgegeven aan zijn ploegmaats op training. Tijdens een wedstrijdje scoorde hij een doelpunt met een knappe omhaal. Wat ons betreft mag hij dat ook laten zien tijdens officiële wedstrijden.  Lees verder »


 20-07-2022 

Silva zondag inzetbaar, interesse in Munck

Silva zondag inzetbaar, interesse in Munck

Fabio Silva heeft ondertussen de trainingen bij RSC Anderlecht aangevat. De aanvaller zal ook reeds inzetbaar zijn volgende zondag tegen KV Oostende. Ondertussen zit Peter Verbeke niet stil en zou RSC Anderlecht interesse tonen in de 17-jarige centrale middenvelder, Magnus Munck.  Lees verder »


Meeste abonnementen vandaag in de bus

Meeste abonnementen vandaag in de bus

Het was even wachten, maar vandaag vallen er abonnementen in de bus bij verschillende abonneehouders. RSC Anderlecht zou problemen gehad met het persen van de abonnementen maar dat euvel is ondertussen verholpen.  Lees verder »


 18-07-2022 

Trip naar Armenië of Estland

Trip naar Armenië of Estland

Er werd daarnet geloot voor de 3e voorronde van de Conference League. Anderlecht moet het opnemen tegen de winnaar van het duel tussen Ararat-Armenia FC uit Armenië en Paide Linnameeskond uit Estland.  Lees verder »


Deal Silva rond

Deal Silva rond

In de pers klinkt het nog dat het dossier vast zit, maar volgens onze bronnen zou de deal met Fabio Silva beklonken zijn. Het zou dus niet lang meer mogen duren eer de club de transfer officieel zal aankondigen. Details zijn vooralsnog niet bekend.  Lees verder »Trebel gerehabiliteerd door Mazzu

Trebel gerehabiliteerd door Mazzu

Adrien Trebel, of je bent ervoor of je bent ertegen. Maar feit is dat hij nog steeds een speler is van RSC Anderlecht, een goéd betaalde speler. Felice Mazzu haalde de Fransman terug bij de kern en er is weinig twijfel over dat hij ook tegen Oostende aan de aftrap zal staan.  Lees verder »


ARTE-collectie gesmaakt door de supporters

ARTE-collectie gesmaakt door de supporters

Vorige week vrijdag lanceerde RSC Anderlecht een unieke samenwerking met ARTE en Joma en die collectie viel in de smaak bij de supporters. Zondag was de hele voorraad shirts al uitverkocht. Vandaag lanceert de club nog enkele kledingstukken uit de collectie RSCA X ARTE X JOMA. Lees verder »


 17-07-2022 

Denayer woont galamatch bij

Denayer woont galamatch bij

Een bijzondere toeschouwer in het Lotto Park gisterenavond, Rode Duivel Jason Denayer woonde er de wedstrijd tegen Lyon bij. Voor de supporters beginnen te dromen, Denayer was vorig seizoen een speler van Lyon maar zijn contract werd er niet verlengd. Het gaat dus wellicht om een beleefdheidsbezoekje.  Lees verder »


 13-07-2022 

Klacht Duchâtelet leidt tot niets

Klacht Duchâtelet leidt tot niets

Het Bondsparket heeft beslist om Anthony Vanden Borre en Ilombé Mboyo niet te vervolgen na de klacht van Roland Duchâtelet. De voormalige Standard-voorzitter beweerde dat het duo in 2014 horloges had uitgedeeld aan de spelers van Genk om Anderlecht aan de landstitel te helpen. Lees verder »


 12-07-2022 

Murillo teruggekeerd naar Panama

Murillo teruggekeerd naar Panama

Geen Amir Murillo vandaag in het oefenduel tegen Helmond Sport. Het Laatste Nieuws meldt dat de rechterflankverdediger om persoonlijke redenen is teruggekeerd naar Panama. Volgens andere bronnen zou zijn vrouw op het punt staan om te bevallen. Lees verder »


Musonda: "Geen andere Belgische club dan Anderlecht"

Musonda: Geen andere Belgische club dan Anderlecht

Gooit Charly Musonda een lijntje uit richting Anderlecht om terug te keren? Op Instagram vertelt hij dat hij nooit de bedoeling had om zich aan te sluiten bij Zulte Waregem. "Ik zag mezelf nooit terugkeren (naar België, red.), daarvoor is mijn liefde voor mijn oude club Anderlecht te groot." Lees verder » 08-07-2022 

 06-07-2022 

 01-07-2022 

Contract Steegen ten einde

Contract Steegen ten einde

Niets is oneindig of vanzelfsprekend, dat blijkt nog eens uit het vertrek van David Steegen, vele jaren de persverantwoordelijke van RSC Anderlecht. De laatste jaren was hij Head of Public Affaires. Maar het contract van Steegen liep af op 30 juni, hij begint nu op zelfstandige basis als communicatieconsulent.  Lees verder »


 30-06-2022