Nieuws met tag "Transfers"


 29-01-2024 


 28-01-2024 

Officieel: Dupé naar Nice

Officieel: Dupé naar Nice

Zoals verwacht is de transfer van Maxime Dupé naar Nice officieel aangekondigd door de Franse club. De 30-jarige doelman zal echter ook bij Nice normaal gezien als invallersdoelman fungeren, achter de Pool Bulka. Na de komst van Schmeichel werd het al snel duidelijk dat Dupé geen hoofdrol meer te spelen had bij Paars-wit. Lees verder »


Gattoni kiest voor Paars-wit

Gattoni kiest voor Paars-wit

Ondanks de interesse van Cadiz zou de verdediger Federico Gattoni toch het voorstel van Anderlecht verkiezen volgens journalist Sacha Tavolieri. Augustinsson en Delaney deden een goed woordje en Paars-wit zou zijn bod hebben verhoogd op de 24 jarige Argentijn van Sevilla. Momenteel gaat het om een uitleenbeurt tot het einde van dit seizoen. Lees verder »



 27-01-2024 

Gattoni mogelijke optie voor de defensie

Gattoni mogelijke optie voor de defensie

De volgende verdediger in het lijstje van mogelijke versterkingen is Federico Gattoni (24) van Sevilla. De Argentijn kwam vorige zomer over van San Lorenzo maar kon zich nog niet doorzetten in Spanje. Volgens transferjournalis Sasha Tavolieri zou Paars-wit al een akkoord hebben met Sevilla, maar moet het nu de speler nog overtuigen. Lees verder »




 26-01-2024 

Raman in beeld bij KV Mechelen en OH Leuven

Raman in beeld bij KV Mechelen en OH Leuven

Nog vijf dagen en de transfermarkt sluit alweer. De voorbije weken bleef het erg stil rond Benito Raman, maar volgens La Dernère Heure geniet hij nu interesse van KV Mechelen en OH Leuven. Erg concreet is het evenwel nog niet. Lees verder »


Dupé vandaag medisch gekeurd bij Nice

Dupé vandaag medisch gekeurd bij Nice

Maxime Dupé legde vandaag zijn medische testen af bij OGC Nice. Dat meldt La Dernière Heure. Het is nu enkel nog wachten op de officiële aankondiging van de transfer. Dupé zal aan de Côte d'Azur een contract voor 2,5 jaar ondertekenen. Lees verder »


Kikkenborg kan voor 4,5 jaar tekenen

Kikkenborg kan voor 4,5 jaar tekenen

Naar alle verwachting rondt Anderlecht vandaag of eerstdaags de transfer van Mads Kikkenborg af. De Deense doelman was aanwezig tijdens de wedstrijd tegen Union en kan een contract voor 4,5 jaar ondertekenen. Lees verder »



 25-01-2024 


 24-01-2024 


15-jarige doelman tekent eerste profcontract

15-jarige doelman tekent eerste profcontract

Anderlecht heeft Mattis Seghers zijn eerste profcontract laten ondertekenen. Seghers is een doelman die net zijn 15e verjaardag vierde en uitkomt voor de U16 van paars-wit, een reeks boven zijn leeftijdsklasse. Hij tekende een contract voor drie seizoenen. Lees verder »



 23-01-2024 

PSV-belofte Babadi in beeld

PSV-belofte Babadi in beeld

Volgens het Algemeen Dagblad is Anderlecht één van de clubs die interesse toont in Isaac Babadi van PSV. De 18-jarige aanvallende middenvelder staat ook in de belangstelling van Ajax en Frankfurt en PSV wil hem ook graag langer aan zich binden. Lees verder »


La Louvière-speler Kiankaulua gelinkt aan Anderlecht

La Louvière-speler Kiankaulua gelinkt aan Anderlecht

Volgens de Franse website FootMercato is Anderlecht één van de clubs die interesse tonen in Vicky Kiankaulua, een 22-jarige flankaanvaller van La Louvière. Ook Charleroi en Blackburn zouden hem op hun lijstje hebben. De Engelse club zou zelfs al een bod gedaan hebben. Lees verder »



 22-01-2024 

Officieel: Moutha tekent eerste profcontract

Officieel: Moutha tekent eerste profcontract

Enkele dagen nadat hij op het punt stond naar KV Mechelen te verhuizen, heeft Nail Moutha een eerste profcontract ondertekent bij Anderlecht. De 18-jarige Moutha ontpopte zich dit seizoen tot de vaste linksback van de RSCA Futures. Lees verder »


Biedt Nice een uitweg aan Dupé?

Biedt Nice een uitweg aan Dupé?

Maxime Dupé geniet opnieuw interesse van Nice. Volgens de Waalse journalist Sacha Tavolieri zijn de gesprekken tussen Nice en de entourage van de speler al vergevorderd. Het Nieuwsblad zegt dan weer dat er enkel geïnformeerd werd. Lees verder »



 21-01-2024 

Aanvoerder U15 terug naar Genk

Aanvoerder U15 terug naar Genk

Jelle Driessen, de aanvoerder van de U15 van Anderlecht, trekt naar Racing Genk. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Driessen vierde afgelopen week zijn 15e verjaardag, wat maakt dat hij een profcontract kan tekenen. Lees verder »



 20-01-2024 

Eindelijk akkoord: Kindermans maandag weg bij Anderlecht

Eindelijk akkoord: Kindermans maandag weg bij Anderlecht

Anderlecht en Jean Kindermans hebben een akkoord bereikt over de ontbinding van het contract van deze laatste. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Maandag komt hij een laatste keer naar de club om zijn spullen op te halen. In principe kan hij dan meteen aan de slag bij zijn nieuwe club Antwerp. Lees verder »


 19-01-2024 

Officieel: Lonwijk naar Fortuna Sittard

Officieel: Lonwijk naar Fortuna Sittard

Justin Lonwijk is niet langer een speler van Anderlecht. De uitleenbeurt van de Nederlander werd stopgezet en Lonwijk tekende vandaag voor zes maanden bij Fortuna Sittard. De nummer elf uit de Eredivisie huurt hem eveneens van Dinamo Kiev. Lees verder »


Moutha-Sebtaoui blijft toch bij Paars-wit

Moutha-Sebtaoui blijft toch bij Paars-wit

Nail Moutha-Sebtaoui (18) blijft toch bij Anderlecht. De jonge verdediger gaat dus niet naar KV Mechelen dat hem volgens Het Laatste Nieuws wilde uitlenen aan zusterclub Helmond. Anderlecht deed een inspanning, want Moutha-Sebtaoui is de vaste linksachter van de Futures. De speler had zijn medische testen bij Mechelen af afgelegd, maar koos dan toch om bij Anderlecht te blijven. Lees verder »


Spaanse interesse voor Flips

Spaanse interesse voor Flips

Alexis Flips stond dicht bij Stade Reims, maar die onderhandelingen zijn vastgelopen. Er is wel nog interesse uit de Promera Divison van zowel Mallorca als Celta de Vigo. Lees verder »



 18-01-2024 

 17-01-2024 

Lonwijk op weg naar Fortuna Sittard

Lonwijk op weg naar Fortuna Sittard

Justin Lonwijk lijkt een uitweg gevonden te hebben voor zijn uitzichtloze situatie bij Anderlecht. La Dernière Heure meldt dat de Nederlander de voorbije dagen afwezig was bij Anderlecht om te onderhandelen met Fortuna Sittard.  Lees verder »


Futures: Moutha-Sebtaoui tekent vandaag bij KV Mechelen

Futures: Moutha-Sebtaoui tekent vandaag bij KV Mechelen

De 18-jarige linksachter Nail Moutha-Sebtaoui, staat dicht bij een overgan naar KV Mechelen waar hij al zijn medische testen aflegde. Moutha-Sebtaoui is actief bij de RSC Anderlecht Futures maar heeft er geen profcontract, bij KV Mechelen zou er een meerjarig contract klaarliggen. Lees verder »


Tweede bod op Helander afgewezen

Tweede bod op Helander afgewezen

RSC Anderlecht bracht een tweede bod uit op Filip Helander en bood  iets meer dan 200.000 euro nadat het eerste van 150.000 euro werd afgewezen. Maar ook tegen het tweede bod zei Odense nee, het gaf meteen mee minsten 1 miljoen euro te willen voor de verdediger.  Lees verder »


 16-01-2024 

Riemer: "We luisteren ook naar wat Dupé wil"

Riemer:

Maxime Dupé krijgt mag morgen tegen Union nog eens een wedstrijd spelen. De Fransman zit verveeld met zijn rol als invaller. Coach Brian Riemer vertelde vanmiddag dat Anderlecht hem niet ten n prijze al houden als hij dat niet wil. "We luisteren altijd naar onze spelers, zeker als de situatie anders is dan wat ze gehoopt hebben." Lees verder »


 15-01-2024 

Helander: Odense wil dubbele van wat Anderlecht bood

Helander: Odense wil dubbele van wat Anderlecht bood

150.000 euro. Dat was volgens La Dernière Heure het bod dat Anderlecht bij Odense neerlegde om verdediger Filip Helander los te weken. De Waalse krant meldt dat Odense een transferprijs van 300.000 euro in gedachten heeft. Helander zelf zou een transfer wel zien zitten. Lees verder »


 14-01-2024 

Anderlecht biedt (nog) te weinig voor Zweedse verdediger

Anderlecht biedt (nog) te weinig voor Zweedse verdediger

Anderlecht heeft zijn vizier gericht op Filip Helander, een 30-jarige Zweedse verdediger van Odense. Volgens Het Laatste Nieuws werd een te laag Paars-wit bod afgewezen door de Deense club. Helander speelde in Italië voor Hellas Verona en Bologna. Hij was ook actief bij Glasgow Rangers. Lees verder »


"Blessure hoofdreden dat Raman niet mee was"

Niet omdat Anderlecht hem deze winter sowieso wil verkopen, wel omdat hij geblesseerd was. Dat was volgens Brian Riemer waarom Benito Raman niet aanwezig was op de winterstage van Anderlecht. "Mocht Benito deze winter blijven, dan ben ik ook blij", vertelt Riemer. Lees verder »