Nieuws met tag "Transfers"


 19-01-2024 


 18-01-2024 


 17-01-2024 

Lonwijk op weg naar Fortuna Sittard

Lonwijk op weg naar Fortuna Sittard

Justin Lonwijk lijkt een uitweg gevonden te hebben voor zijn uitzichtloze situatie bij Anderlecht. La Dernière Heure meldt dat de Nederlander de voorbije dagen afwezig was bij Anderlecht om te onderhandelen met Fortuna Sittard.  Lees verder »


Futures: Moutha-Sebtaoui tekent vandaag bij KV Mechelen

Futures: Moutha-Sebtaoui tekent vandaag bij KV Mechelen

De 18-jarige linksachter Nail Moutha-Sebtaoui, staat dicht bij een overgan naar KV Mechelen waar hij al zijn medische testen aflegde. Moutha-Sebtaoui is actief bij de RSC Anderlecht Futures maar heeft er geen profcontract, bij KV Mechelen zou er een meerjarig contract klaarliggen. Lees verder »


Tweede bod op Helander afgewezen

Tweede bod op Helander afgewezen

RSC Anderlecht bracht een tweede bod uit op Filip Helander en bood  iets meer dan 200.000 euro nadat het eerste van 150.000 euro werd afgewezen. Maar ook tegen het tweede bod zei Odense nee, het gaf meteen mee minsten 1 miljoen euro te willen voor de verdediger.  Lees verder »



 16-01-2024 

Riemer: "We luisteren ook naar wat Dupé wil"

Riemer:

Maxime Dupé krijgt mag morgen tegen Union nog eens een wedstrijd spelen. De Fransman zit verveeld met zijn rol als invaller. Coach Brian Riemer vertelde vanmiddag dat Anderlecht hem niet ten n prijze al houden als hij dat niet wil. "We luisteren altijd naar onze spelers, zeker als de situatie anders is dan wat ze gehoopt hebben." Lees verder »



 15-01-2024 

Helander: Odense wil dubbele van wat Anderlecht bood

Helander: Odense wil dubbele van wat Anderlecht bood

150.000 euro. Dat was volgens La Dernière Heure het bod dat Anderlecht bij Odense neerlegde om verdediger Filip Helander los te weken. De Waalse krant meldt dat Odense een transferprijs van 300.000 euro in gedachten heeft. Helander zelf zou een transfer wel zien zitten. Lees verder »



 14-01-2024 

Anderlecht biedt (nog) te weinig voor Zweedse verdediger

Anderlecht biedt (nog) te weinig voor Zweedse verdediger

Anderlecht heeft zijn vizier gericht op Filip Helander, een 30-jarige Zweedse verdediger van Odense. Volgens Het Laatste Nieuws werd een te laag Paars-wit bod afgewezen door de Deense club. Helander speelde in Italië voor Hellas Verona en Bologna. Hij was ook actief bij Glasgow Rangers. Lees verder »


"Blessure hoofdreden dat Raman niet mee was"

Niet omdat Anderlecht hem deze winter sowieso wil verkopen, wel omdat hij geblesseerd was. Dat was volgens Brian Riemer waarom Benito Raman niet aanwezig was op de winterstage van Anderlecht. "Mocht Benito deze winter blijven, dan ben ik ook blij", vertelt Riemer. Lees verder »



 12-01-2024 

"Geen 5 miljoen betalen voor een verdediger"

Jesper Fredberg werkt momenteel volop aan de komst van een extra verdediger, maar dat is geen simpele zaak. Dat vertelt hij aan Het Nieuwsblad. "We willen iemand die direct inzetbaar is indien nodig, maar ook aanvaardt dat hij op de bank zal zitten als Debast en Vertonghen fit zijn." Lees verder »


Amuzu geopereerd in Londen

Amuzu geopereerd in Londen

Francis Amuzu werd gisteren in Londen geopereerd aan zijn hamstrings. De speler en zijn entourage zochten de beste specialisten om niets aan het toeval over te laten. Amuzu zal zo'n drie maanden out zijn. Lees verder »



 10-01-2024 

Officieel: Fujii naar Kortrijk

Officieel: Fujii naar Kortrijk

KV Kortrijk heeft vandaag de komst van verdediger Haruya Fujii aangekondigd. De Japanner werd enkele weken geleden ook gelinkt aan een transfer naar Anderlecht. KVK huurt Fujii tot het einde van het seizoen en heeft ook een aankoopoptie. Lees verder »


Cambuur-back gelinkt aan Anderlecht

Cambuur-back gelinkt aan Anderlecht

Volgens Afrikaanse media is Anderlecht een van de clubs die interesse tonen in Sékou Oumar Sylla. Sylla is een 25-jarige linksback uit Guinée die momenteel uitkomt voor Cambuur Leeuwarden in de Nederlandse tweede afdeling. Lees verder »



 06-01-2024 

Verdediger Fujii in gesprek met Kortrijk

Verdediger Fujii in gesprek met Kortrijk

KV Kortrijk, de hekkensluiter in de hoogste klasse, is momenteel aan het onderhandelen met Haruya Fujii. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Enkele weken geleden werd de Japanse verdediger gelinkt aan Anderlecht. Japanse media zagen hem zelfs al bij paars-wit. Lees verder »



 05-01-2024 

Flankaanvaller Sonko blijft in beeld

Flankaanvaller Sonko blijft in beeld

Door de langdurige onbeschikbaarheid van Francis Amuzu zoekt Anderlecht deze maand ook een snelle flankaanvaller. De naam van de Zweed Momodou Sonko (Häcken) viel al en volgens Het Laatste Nieuws is hij nog steeds een serieuze optie. Lees verder »


 04-01-2024 

Verdediger Nyamsi gelinkt aan Anderlecht

Verdediger Nyamsi gelinkt aan Anderlecht

De Franse website FootMercato is Anderlecht erg geïnteresseerd in Gerzino Nyamsi, een 26-jarige centrale verdediger van Straatsburg. Er zou zelfs al contact geweest zijn tussen paars-wit en de zaakwaarnemer van Nyamsi. Lees verder »


Sheffield United richt pijlen op Schmeichel

Sheffield United richt pijlen op Schmeichel

Het Engelse Sheffield United toont verregaande belangstelling in Kasper Schmeichel. RSC Anderlecht is echter niet van plan om te luisteren, laat staan mee te werken aan een transfer. En belangrijk, de doelman zelf heeft geen oren naar een vertrek bij paars-wit. Lees verder »


Interesse in Popovic

Interesse in Popovic

Volgens bepaalde media volgt RSC Anderlecht, Boris Popovic, die voor Cercle Brugge speelt. De 23-jarige centrale verdediger speelde bij Tours en AS Monaco en kan ook als verdedigende middenvelder fungeren. Lees verder »


Goto nog niet speelgerechtigd

Goto nog niet speelgerechtigd

Eind november haalde RSC Anderlecht de Japanese spits, Keisuke Goto, de bedoeling was dat hij in januari aansloot bij de Futures. Alle administratieve rompslomp is echter nog niet afgehandeld, waardoor Goto nog niet speelgerechtigd is.  Lees verder »


 02-01-2024 

Q&A: Anderlecht seizoen 2023-2024

Q&A: Anderlecht seizoen 2023-2024

De medewerkers van Anderlecht-online krijgen de kans om tijdens de winterstop enkele vragen te beantwoorden over de prestaties van Anderlecht in het huidige seizoen. Vandaag is het de beurt aan Skyhawk. Lees verder »


 01-01-2024 

Fikse interesse voor NAC-jongeling Omgba

Fikse interesse voor NAC-jongeling Omgba

Voetbal International meldt dat Anderlecht "hevig geïnteresseerd" is in Aimé Omgba, een 21-jarige aanvallende middenvelder van NAC Breda. De speler zou ruim één miljoen euro kosten. Volgens Het Nieuwsblad ziet Anderlecht in Omgba een versterking voor de toekomst en zal hij eerst rijpen bij de Futures, mocht het tot een transfer komen. Lees verder »


 31-12-2023 

Q&A: Anderlecht seizoen 2023-2024

Q&A: Anderlecht seizoen 2023-2024

De medewerkers van Anderlecht-online krijgen de kans om tijdens de winterstop enkele vragen te beantwoorden over de prestaties van Anderlecht in het huidige seizoen. Vandaag bijt TCV de spits af. Lees verder »


 29-12-2023 

Augustinsson: "Ik ben echt gelukkig hier"

Augustinsson:

Met Ludwig Augustinsson heeft Anderlecht momenteel een linksback van internationaal niveau. Paars-wit huurt de Zweed van Sevilla. Het Nieuwsblad vroeg hem wat er na dit seizoen volgt en Augustinsson lijkt een verlengd verblijf in Brussel niet ongenegen. Lees verder »


 26-12-2023 

Amoura: "Anderlecht bood twee miljoen euro"

Amoura:

Ook Anderlecht wilde afgelopen zomer seizoensrevelatie Mohamed Amoura naar Brussel halen. Dat vertelt de Union-spits vandaag in Het Nieuwsblad. "Anderlecht wilde twee miljoen euro voor mij betalen, maar Lugano wilde meer", aldus de Algerijn. Lees verder »


 25-12-2023 

Riemer: "We willen één of twee centrale verdedigers halen"

Riemer:

Anderlecht zal zich in januari op de transfermarkt begeven met als doel één of twee centrale verdedigers te halen. Dat vertelde Brian Riemer afgelopen vrijdag op zijn persbabbel. In het ideale scenario komen een jong talent en een speler met ervaring. De coach beseft wel dat het een moeilijke opdracht wordt om targets te overtuigen. Lees verder »


 24-12-2023 


 23-12-2023 

Anderlecht werkt aan oplossing voor Arnstad

Anderlecht werkt aan oplossing voor Arnstad

Een van de spelers die dit seizoen nauwelijks aan spelen komt door de toegenomen concurrentie is Kristian Arnstad. De jonge Noor is nog altijd maar twintig, maar in tegenstelling tot bijvoorbeeld Stroeykens lijkt hij geen of weinig vooruitgang te boeken. Volgens Het Laatste Nieuws zoekt Anderlecht naar een oplossing en is een definitieve transfer ook niet helemaal uitgesloten. Lees verder »


 22-12-2023 

 21-12-2023