Kompany beleeft een terugkeer in mineur met verlies tegen Oostende in het Park

28-7-2019 19:8:28 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht is de competitie begonnen met een nederlaag. De hand van speler/manager Vincent Kompany was zeker te zien in het spel van paars-wit, maar dat resulteerde in te weinig kansen. Anderlecht gaf ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Supporters geven Kompany warm welkom (28-07-2019)
Ze hadden het op voorhand al aangegeven, Vincent Kompany mocht zich aan mooie tifo verwachten om hem te verwelkomen. En de supporters hielden woord. Zowel tribune Noord als Zuid, ontrolden een prachtige tifo: "Vertrokken als een prins, teruggekomen als een koning."
>> Lees verder

Familie Kompany aanwezig in stadion (29-07-2019)
Vincent Kompany debuteerde niet alleen voor het oog van duizenden supporters, ook zijn familie was afgezakt naar het Lotto Park. Ondermeer ziijn vrouw Carla Kompany was aanwezig ook zijn vader Pierre en broer François tekenden present. 
>> Lees verder

"Bedankt voor dit magische onthaal" (29-07-2019)
Vincent Kompany richtte zich via zijn sociale media tot de supporters na het verlies tegen KV Oostende. "Bedankt aan de supporters voor het magische onthaal. Het was in het begin echt wel genieten, maar het resultaat moet beter."
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.