Michael Verschueren: "Vincent is en blijft de architect van 'Anderlecht 2.0' "

30-11-2019 9:14:30 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Welke rol speelt Vincent Kompany nog sinds de komst van Frank Vercauteren? Sportief verantwoordelijke Michael Verschueren licht een tipje van de sluier op. Met als kernwoord de ?playstyle?.?Vincent is ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Kompany en Chadli praten met supporters (01-12-2019)
Na afloop van de partij in Oostende gingen Vincent Kompany, Nacer Chadli en Alexis Saelemaekers praten met de meegereisde supporters. Na de pijnlijke nederlaag stijgt de onvrede bij de fans. Chadli schonk zijn shirt aan één van de supporters.
>> Lees verder

Kompany: "We doen verder op deze manier" (01-12-2019)
Wekenlang sprak Vincent Kompany niet met de Belgische pers, maar na de partij tegen Oostende stond hij de media wel te woord. De bezieler van het nieuwe Anderlecht verkondigde nogmaals dat hij achter het project blijft staan. "De meest succesvolle ploegen geloven in hun manier van voetballen."
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.