Club Brugge twee maatjes te groot voor Anderlecht

19-12-2019 23:6:19 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht zal zijn seizoen ook in de beker geen kleur kunnen geven. Club Brugge zette met een sterke 2e helft de huidige krachtsverhoudingen tussen de 2 Belgische traditieclubs nog eens extra in de verf.Als ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Voorbeschouwing: Anderlecht - Club Brugge (beker) (19-12-2019)
Anderlecht en Club Brugge strijden vanavond een plaats in de halve finale van de Beker van België. 'De wedstrijd om hun seizoen te redden', zo klinkt het over Anderlecht. Dat ook paars-wit de partij als erg belangrijk beschouwt, blijkt uit het feit dat Vincent Kompany en Nacer Chadli zondag op Standard gespaard werden.
>> Lees verder

Met deze opstelling start Anderlecht tegen Club Brugge (19-12-2019)
Over een klein uurtje staan Anderlecht en Club Brugge tegenover elkaar in de kwartfinales van de Crocky Cup. Een zeer belangrijke wedstrijd wil Anderlecht nog kans maken op een prijs dit seizoen. Deze 11 namen moeten Anderlecht naar de halve finales sturen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.