Colassin verlost Anderlecht tegen kansloos Moeskroen

2-2-2020 20:37:2 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht heeft de droom van Play-off I weer met een speeldag verlengd. Antoine Colassin maakte het enige doelpunt tegen Moeskroen: 1-0. Dankzij de zege springt Anderlecht naar de 8e plaats, het volgt ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Voorbeschouwing: Anderlecht - Moeskroen (02-02-2020)
Vanavond om 18 uur zet Anderlecht zijn queeste richting Play-Off 1 verder. Na de dramatische vertoning op Cercle vorige week zal paars-wit een ander gelaat moeten tonen. Twee keer zulke Houdini-acts, dat zou pas echt een wonder zijn.
>> Lees verder

Davids te gast tijdens Anderlecht - Moeskroen (03-02-2020)
Edgar Davids was een opvallende aanwezige tijdens de wedstrijd van Anderlecht tegen Moeskroen. De Nederlander verbleef een hele week in Neerpede. In het kader van zijn trainersopleiding volgde hij de trainingen bij Anderlecht.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.