Anderlecht vraagt inspanning van medewerkers en spelers

23-3-2020 17:34:23 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht plaatst vanwege de coronacrisis vanaf dinsdag een groot deel van de medewerkers op economische werkloosheid. Spelers en directie zullen een forse inspanning doen om de kosten te reduceren: ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Voorlopig nog geen economische werkloosheid voor spelers (23-03-2020)
Verschillende Belgische clubs riepen al economische werkloosheid in. Virton voor al zijn spelers, Zulte-Waregem en Standard (gedeeltelijk) voor hun technische staf. Bij RSC Anderlecht zijn ze dat, voorloping althans, nog niet van plan. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. 
>> Lees verder

Trainen niet verplicht (25-03-2020)
De spelers gingen gisteren akkoord om hun loon van april te laten vallen. In ruil zijn ze twee weken "vrij". Twee weken waarin ze niet verplicht zijn om hun individueel trainingsprogramma af te werken. RSC Anderlecht probeert hun spelers wel te motiveren om alsnog te blijven trainen. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.