Anderlecht zwaar onderuit

WOENSDAG, 24 OKTOBER 2001, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht maakt geen kans meer op de 2e ronde van de Champions League. Meer nog: na verlies is ook de Uefacup veraf.


Lokomotiv kwam meteen onder zware druk: Anderlecht stoomde naar het Russische doel en Ilic ramde de bal van dichtbij al na 2' tegen het net.
Lokomotiv kon daar weinig tegen inbrengen, maar kwam toch op een diefje langszij: Izmailovs vrije trap ging rechtstreeks voorbij De Wilde, wat niemand had zien aankomen.
Na een kopbal van Aruna tegen de lat viel Moskou een 2e keer aan. Gevolg: Ilic kreeg de bal niet weg en Sjerevsjenko profiteerde, 1-2. Meteen daarna ontsnapte Anderlecht aan een 3e goal.
De druk op de Rus in balbezit viel weg en Anderlecht worstelde met zichzelf. Toch bleef het kansen cre?ren. De beste waren voor Said (kopbal over) en Iachtchouk (van dichtbij op Nigmatullin).
Met 1-2 ging Anderlecht rusten en coach Anthuenis bracht De Bilde en Kara?a op het veld. Veel zoden zette dat niet aan de dijk. Nadat Obiorah eerst maar net had gefaald met een knap opwippertje, scoorde de diepgestuurde Pimenov wel.
Let wel: de ?chte vernedering volgde nog, want de ingevallen Buznikin scoorde nog 2 keer. Anderlecht wist niet meer van welk hout pijlen te maken en stuntelde. Bij 1-5 bleef het, maar de mokerslag voelde Anderlecht al genoeg.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.