Verslag RSCA-Real

WOENSDAG, 17 OKTOBER 2001, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

Real Madrid heeft zich geplaatst voor de 2e ronde van de Champions League. De Spaanse club klopte Anderlecht met 0-2. Anderlecht begon met Traore in de defensie.

Die jonge speler had last van zenuwen, maar het waren vooral de backs die te ver van hun mannetje speelden. Daardoor kon Real Anderlecht zijn wil opleggen. Het balbezit buitte Real uit na een kwartier: via Ilic' been ging een schot van Roberto Carlos in doel. Real vond de vrije man, terwijl Anderlecht steeds achteruit liep. De Brusselse club was machteloos: McManaman rondde een prachtcombinatie af met een harde knal. 0-2 was het bij de rust.In de 2e helft tapte Anderlecht uit een ander vaatje. De thuisploeg kwam meer in zijn spel en combineerde nu ook. Het publiek begon erin te geloven, maar Mornar miste van dichtbij de beste kans.Op die manier hield Anderlecht de schade beperkt, en daar kan het misschien een beetje vertrouwen uit putten om in de competitie een nieuw elan te vinden. Dankzij de winst heeft Real nu al het ticket beet voor de volgende ronde, al kan Roma nog groepswinnaar worden. Anderlecht heeft vooral oog voor de 3e plaats in de groep,waardoor het zou worden opgevist door de Uefabeker. Als Anderlecht volgende week wint van Moskou, is het zeker van die 3e plaats.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.