'Trezeguet' zelfzeker over overgang naar Anderlecht

MAANDAG, 15 JUNI 2015, 23:38 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Mahmoud Hassan, gekend onder de voetbalnaam 'Trezeguet' , heeft verklaard dat Anderlecht afgevaardigden hem beloofd hebben om het bod te verhogen zodat de speler volgend seizoen bij paars-wit onderdak krijgt.

Mahmoud Hassan, gekend onder de voetbalnaam 'Trezeguet' , heeft verklaard dat Anderlecht afgevaardigden hem beloofd hebben om het bod te verhogen zodat de speler volgend seizoen bij paars-wit onderdak krijgt.
 
Een eerste bod van 700.000 euro werd afgewimpeld, een laatste bod op 13 juni zou zelfs 3,5 miljoen euro geweest zijn, wat toch wat ongeloofwaardig is.
 
Zaterdag verklaarde de speler echter het volgende: “Anderlecht is nu in Cairo voor een gesprek met het bestuur van Al Ahly . Ze hebben me verzekerd dat ze hun bod zullen verhogen tot 2,5 miljoen euro. Hopelijk aanvaard de club dit bod.”
 
Zoals de aandachtige bezoeker al gemerkt heeft zit er toch iets serieus scheef in dit verhaal. Eerst kwam er al een bod van 700.000 euro naar buiten, het officieel document ging zelfs op internet de ronde. Enkele dagen nadien zou er al een tweede bod geweest zijn, deze keer twee miljoen euro. Dan kwam er een derde van 3,5 miljoen.
 
Nu wordt dit derde bod in feite teniet gedaan door wat de speler vertelt, want een vorig bod moet blijkbaar nog verhoogd worden naar 2,5 miljoen. Meer en meer vermoeden we dat de speler zelf aanstuurt op een transfer naar een andere club en Anderlecht zelf er niet veel mee te maken heeft.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.