Anderlecht denkt aan Pool Starzynski

DINSDAG, 16 JUNI 2015, 10:11 - Garrincha

TRANSFERS Volgens de Poolse media toont Anderlecht interesse in Filip Starzynski, een 24-jarige aanvallende middenvelder van Ruch Chorzow. Ook clubs uit Nederland, Duitsland, Israël en Turkije zien wel wat in Starzynski.

Starzynski scoorde het voorbije seizoen acht keer in 36 competitiewedstrijden. In de Europa League scoorde hij één keer, op bezoek bij Esbjerg. Het seizoen daarvoor was hij goed voor tien competitiedoelpunten.

In september 2014 speelde Starzynski zijn eerste en enige interland voor Polen. Tegen Gibraltar (0-7 winst) mocht hij na 78 minuten invallen. In blessuretijd gaf hij de assist voor een doelpunt van Robert Lewandowski.