Al Ahly wil dat Trezeguet blijft

DINSDAG, 16 JUNI 2015, 19:28 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Sportief directeur bij Al Ahly Wael Gomaa heeft het clubbestuur geïnformeerd dat ze Mahmoud Hassan Trezeguet het liefst ook volgend seizoen bij hen zien spelen. Al bevestigen ze de interesse van Anderlecht in de aanvallende middenvelder.

De technische staff wil dat de speler bij de club blijft ook al is er interesse van Europese clubs. Ze bedrukten hierbij de belangrijkheid van de speler voor de prestaties van het team. "Al Ahly heeft Trezeguet nodig. Hij is één van de belangrijkste spelers van het team", klinkt het. Of het tot een transfer komt ligt nu in handen van het bestuur van de Egyptische voetbalclub. 

De berichten over mogelijk boden van Anderlecht zijn erg tegenstrijdig dezer dagen. Nu wordt gemeld dat het enige bod dat de Egyptenaren tot nu toe ontvangen hebben op op 700.000 euro ligt, plus bonussen die kunnen oplopen tot 300.000 euro . 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.