Van Holsbeeck in Egypte voor Trezeguet

WOENSDAG, 17 JUNI 2015, 07:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Het Laatste Nieuws weet dat Herman Van Holsbeeck momenteel in Egypte is om de transfer van Mahmoud Hassan, roepnaam Trezeguet, af te ronden. Intussen circuleren er allerlei verschillende bedragen die Anderlecht zou geboden hebben.

Het feit dat Van Holsbeeck zelf naar Cairo is afgezakt, wijst erop dat Anderlecht in een deal geloofd. Eenvoudig wordt het echter niet. Gisteren publiceerde Al Ahly op zijn website een bericht dat het Trezeguet absoluut wil houden. Ook de sportieve commissie van Al Ahly moet nog overtuigd worden. Drie leden stemmen voorlopig voor een transfer, maar dat is nog geen meerderheid.

Intussen duiken allerlei berichten op over een mogelijke transfersom. Aanvankelijk werd gewag gemaakt van een bod van 700.000 euro, maar enkele dagen geleden klonk het plots dat Anderlecht dit zou opgetrokken hebben tot 3,5 miljoen euro. Dat bericht klopte niet, daarover zijn alle media het nu eens.

Het Nieuwsblad spreekt vandaag over een bod van 1 miljoen euro dat met allerlei bonussen kan oplopen tot 1,5 miljoen euro. Het Laatste Nieuws schrijft vanmorgen enkel dat Anderlecht zijn initieel bod van 700.000 euro verhoogde, maar plakt hier geen bedrag op. De Egyptische website Kingfut sprak gisteren over 700.000 euro en 300.000 euro aan bonussen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.