"Ezekiel kiest voor meest ambitieuze club"

WOENSDAG, 17 JUNI 2015, 11:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht heeft zijn zinnen gezet op Imoh Ezekiel, maar Standard wil zijn spits graag houden. Ezekiels manager Michel Sagesse geeft aan eerst met alle geïnteresseerden te praten alvorens te beslissen. “Het sportieve zal een belangrijke rol spelen”, geeft hij aan.

 Er gaat momenteel geen dag voorbij zonder dat Ezekiel de transferpagina’s van de kranten en websites haalt. “Maar er is op dit moment nog niets om te communiceren”, geeft Sagesse aan. “Momenteel kijken we wat haalbaar is en wat niet. Ik lees in de pers van alles, maar daar zijn ook veel leugens bij.”

Sagesse ontkent echter niet dat Anderlecht net als Standard interesse toont. “Maar ook clubs buiten België doen dit”, zo zegt hij. “We sluiten geen enkele deur. We zullen met alle partijen spreken en kiezen voor de beste optie. Het sportieve is erg belangrijk. Imoh wil terechtkomen bij een ambitieuze club die volgend seizoen een vooraanstaande rol zal spelen, welke club dit ook mag zijn.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.