Praet in zee met gerenommeerd makelaarsbureau

VRIJDAG, 19 JUNI 2015, 06:09 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Dennis Praet probeert zich in de markt te zetten in Engeland. Om die contacten goed te laten verlopen, gaat Praet in zee met het Engelse Stellar. Het gerenommeerde makelaarsbureau speelde een sleutelrol in de transfer van Gareth Bale, die voor 100 miljoen euro naar Real Madrid verkaste. 

Praet heeft zowat alles gewonnen in België en vindt de tijd rijp om de stap naar het buitenland te zetten. Zijn entourage legde al contacten met verschillende trainers en directeuren van Engelse clubs. Deze week vertoefde de Gouden Schoen samen met zijn entourage in Engeland om met geïnteresseerde clubs te spreken.

Om welke het gaat, is niet bekend. Praet mikt alleszins niet op de absolute topclubs zoals Chelsea, Manchester United of Manchester City. Hij richt zich op een club daar net onder om zich verder te ontwikkelen.

Toch sluit Praet een langer verblijf in het Astridpark ook niet uit.

Anderlecht midfielder Dennis Praet has joined Stellar Group which represents Gareth Bale and Ashley Cole. Hoping for a PL move? #rsca

— Kristof Terreur (@HLNinEngeland) June 19, 2015




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.