Van Holsbeeck vandaag terug rond de tafel

DINSDAG, 23 JUNI 2015, 07:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De transfer van Ivan Obradovic raakt maar niet afgerond. Vandaag zit Herman Van Holsbeeck opnieuw samen met KV Mechelen in een poging de transfer af te ronden. Voor de rest blijft het woelig qua inkomende transfers. Een overzicht.

Boussoufa

Anderlecht zou wel al gepolst hebben bij Boussoufa voor een eventuele terugkeer naar het Astridpark. Maar de salariseisen van Boussoufa liggen nog te hoog. Maar alle hoop is nog niet opgegeven: "Met Anderlecht is er altijd een goed contact blijven bestaan", klinkt het bij zijn entourage.

Ezekiel

Ook Imoh Ezekiel is nog altijd een piste, die zou een aanbod om terug bij Standard te gaan voetballen, afgewezen hebben.
Standard zelf had al een akkoord met Al Arabi om de spits opnieuw te huren, maar Ezekiel ziet een terugkeer naar Standard niet zitten. Reden: een gespannen relatie tussen Roland Duchâtelet en de entourage van Ezekiel. Dus blijft ook die piste voor Anderlecht nog open.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.