Najar: "Anderlecht weet wat ik waard ben"

DINSDAG, 23 JUNI 2015, 18:35 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Er wordt veel verwacht van Andy Najar in de komende Cold Cup. Ook de speler zelf hoopt een goed toernooi te spelen. Dan kan hij misschien een toptransfer versieren. "Anderlecht zal me echter niet voor weinig geld willen verkopen", zo zegt de Hondurees.

"Ik heb een leuke vakantie gehad, maar nu concentreer ik me voor de volle 100 % op de Gold Cup. Het winnen van deze Cup zou prachtig zijn. Gelukkig gaf Anderlecht de toestemming om deel te nemen", aldus de speler.

Blijft Najar bij paars-wit?
Een grote vraag is natuurlijk of we ook komend seizoen Najar het mooie spel zien maken in het Astridpark. "Op dit moment denk ik niet aan de toekomst. Ik heb een contract met Anderlecht en als ik moet blijven, dan zal ik gewoon blijven."

Toch klinkt zijn naam regelmatig bij het lijstje van spelers die mogelijk de club verlaten. "Wel ooit hoop ik om mijn m'n kans te grijpen en voor een grote ploeg te kunnen spelen. Maar daarvoor moet ik eerst bevestigen en weer een jaar op hoog niveau spelen."

Engelse competitie beste ter wereld
Vooral Arsenal valt wel eens als mogelijke bestemming. "De Engelse competitie, daar wil iedereen in spelen. Het is de beste competitie ter wereld. Ik moet nu gewoon blijven werken en dan zullen de deuren naar Engeland zich wel openen."

"Feit is dat Anderlecht me niet voor weinig geld zal verkopen, ze weten wat ik waard ben. Ze weten ook goed genoeg welke clubs interesse in me tonen", gaat Najar verder. 

Hondurees talentaanbebolen
Najar raadde alvast paars-wit een speler aan, met name Alberth Elis. "Ze waren verrast door zijn prestaties, maar nu ligt de bal dus in hun kamp", besluit Najar. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.