Deschacht: "Er ontbreekt nog één titel op mijn palmares"

DONDERDAG, 25 JUNI 2015, 21:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Komend weekend staat de Keizer Karel Cup, het grootste internationale minivoetbaltornooi van Europa, op het programma. Een jaarlijkse bezoeker van de Keizer Karel Cup is Olivier Deschacht en ook deze editie zal hij van de partij zijn. Om te kijken, niet om te spelen.

“Ik kom dit weekend zeker een kijkje nemen op de Keizer Karel Cup. Dat staat vast. Peter Luts komt draaien, hé”, zegt Deschacht met een glimlach.

“Maar zelf meespelen, dat zit er spijtig genoeg niet in. Stel je voor dat ik een blessure oploop", gaat de verdediger verder, "Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn, hé. Ik heb nog een paar seizoenen als profvoetballer voor de boeg, maar daarna neem ik zeker en vast opnieuw deel aan dit prachtig toernooi.”

“Ik heb al veel prijzen gewonnen tijdens mijn carrière, maar er ontbreekt één titel op mijn palmares, De Keizer Karel Cup, die heb ik nog niet gewonnen", voegde hij er al lachend aan toe.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.