Biglia kan Anderlecht nog geld opbrengen

VRIJDAG, 26 JUNI 2015, 09:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Lucas Biglia heeft zich in zijn tweede jaar bij Lazio Roma opgewerkt tot één van de beste middenvelders in de Serie A en volwaardig Argentijns international. De Argentijn wordt in verband gebracht met diverse topclubs en als het tot een transfer zou komen, dan zal Anderlecht ook zijn graantje meepikken.

Biglia verhuisde twee jaar geleden voor zo'n vijf miljoen euro naar Lazio. Anderlecht hoopte zijn aanvoerder en regulator op het middenveld voor meer geld te slijten. In de overeenkomst met de Romeinen werd daarom een clausule opgenomen die paars-wit recht geeft op een percentage bij een doorverkoop van Biglia.

Biglia, die momenteel aan de slag is met Argentinië op de Copa America, geniet momenteel interesse van onder meer Real Madrid en PSG. Of het ook effectief tot een transfer komt, blijft natuurlijk koffiedik kijken. We herinneren ons allemaal nog hoe tijdens zijn Anderlecht-verleden iedere transferperiode gekoppeld werd aan een transfer, maar dit er nooit van kwam.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.