Tielemans afgestudeerd

VRIJDAG, 26 JUNI 2015, 23:35 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Vrijdag 26 juni kreeg Youri Tielemans zijn diploma secundair onderwijs overhandigd. Tielemans combineert al twee jaar zijn studies met profvoetbal en mocht daar vrijdag eindelijk de vruchten van plukken. 

Mede dankzij het Purple Talents-project van RSCA, dat hem toeliet om school met voetbal te combineren, en hard werk is Tielemans nu afgestuurd aan het Sint-Guido Instituut te Anderlecht.

Het was dan ook een gelukkige Tielemans die zijn diploma in ontvangst nam: "Voor mij was het zeer belangrijk om een diploma te behalen en ik ben dan ook zeer tevreden dat ik daarin geslaagd ben. Ik wil graag alle begeleiders, leerkrachten en de directie van het Sint-Guido Instituut, iedereen van het Purple Talents-project en natuurlijk ook mijn familie bedanken."

Ook wij houden eraan om Youri van harte proficiat te wensen met zijn diploma, alsook de afgestudeerden onder onze trouwe lezers. Een welgemeende proficiat !!!!
 

Youri Tielemans is afgestudeerd ! Proficiat, Youri ! #RSCA pic.twitter.com/FTGSNK2SxP

— RSC Anderlecht (@rscanderlecht) 26 juni 2015




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.